photo Untitled-6.gif

Saturday, January 1, 2011

end of hardship in 2010

whats happened to me in 2010??

banyak sangat benda yang menimpa aku ngan family tahun 2010 nie..

march 2010 >>
  • aku epy sangat bile rsult SPM kuar and aku dapat result that made my family proud of me...
april 2010>>
  • aku apply utk jpa scholarship and guess what? my application have been approved..
  • aku gi interview kat poly kok lanas, aku 1st candidate dlm 1st group uhh...nervous ! tp smuanya ok, aku dpt jwab sume soklan dy ngan tenang...alhamdulillah *_*
 may 2010>>
  • aku dpt twaran utk blaja kat USIM dan yg paling sedih tuk mek aku tak sempat tengok aku masuk U.. AlFatihah.. 
  • aku dapat twaran scholarship tu utk degree kat USIM nanti

june 2010>> 

  • bermula la kehidupan aku sbg plajar foundation :: Tamhidi Accounting and Muamalat 
  • peristiwa aku terbang pstu jatuh kat depan FPQS...haha
  • pastu badan aku banyak lebam sejak aku jejak kaki kat U nie...T_T
  • byk peristawa lain yg jadi kat family aku tp diorang tak bagi tau aku...tak nak aku risau

july 2010>>


  • classmates aku ramai yg 'lari' dari usim  
  • including kawan baek aku...smpai demam aku pkir pasal hal ni..(sebab aku pun nk lari gak)





august 2010>>
  • mid sem examination.. 1st exam yg aku amik kat U
  • ngeri gak mula2... yer la, wat exam kt stadium tertutup...huhhhhhhhhhhh
  • rsult?? ehemm...ok la
september until october 2010>>
  • prepare utk final exam sem 1..
  • pastu exam la.. ^^
november 2010>>
  • sem 1 break !hooray..
  • yg tak bestnya ade muet ! fuhh..~_~
december 2010>>
  •  dpt rsult sem 1
  • pastu balik nilai utk 2nd sem.....

No comments: