photo Untitled-6.gif

Saturday, January 8, 2011

bermulanya semester 2~

fuhh.. bjaya gak aku bertahan tuk 1 sem... tp 2nd sem nie camne??

banyak giler projek...

  1. Intro to business >> kena wat business plan
  2. English language >> proposal for product
  3. Arabic language>> muqabalah, ringkasan kisah talqis
  4. presentaTION for all subject!!!
dah la subject core tuk sem 2 nie tough ckit...

  • management of accounting (byk fakta)
  • macroeconomic
  • business statistic(probability??)
  • intro to business( byk membaca...)
wlau ape pun yg jadi.. aku tetap akan berusaha !! chaiyok ..*_*

Saturday, January 1, 2011

end of hardship in 2010

whats happened to me in 2010??

banyak sangat benda yang menimpa aku ngan family tahun 2010 nie..

march 2010 >>
  • aku epy sangat bile rsult SPM kuar and aku dapat result that made my family proud of me...
april 2010>>
  • aku apply utk jpa scholarship and guess what? my application have been approved..
  • aku gi interview kat poly kok lanas, aku 1st candidate dlm 1st group uhh...nervous ! tp smuanya ok, aku dpt jwab sume soklan dy ngan tenang...alhamdulillah *_*
 may 2010>>
  • aku dpt twaran utk blaja kat USIM dan yg paling sedih tuk mek aku tak sempat tengok aku masuk U.. AlFatihah.. 
  • aku dapat twaran scholarship tu utk degree kat USIM nanti

june 2010>> 

  • bermula la kehidupan aku sbg plajar foundation :: Tamhidi Accounting and Muamalat 
  • peristiwa aku terbang pstu jatuh kat depan FPQS...haha
  • pastu badan aku banyak lebam sejak aku jejak kaki kat U nie...T_T
  • byk peristawa lain yg jadi kat family aku tp diorang tak bagi tau aku...tak nak aku risau

july 2010>>


  • classmates aku ramai yg 'lari' dari usim  
  • including kawan baek aku...smpai demam aku pkir pasal hal ni..(sebab aku pun nk lari gak)





august 2010>>
  • mid sem examination.. 1st exam yg aku amik kat U
  • ngeri gak mula2... yer la, wat exam kt stadium tertutup...huhhhhhhhhhhh
  • rsult?? ehemm...ok la
september until october 2010>>
  • prepare utk final exam sem 1..
  • pastu exam la.. ^^
november 2010>>
  • sem 1 break !hooray..
  • yg tak bestnya ade muet ! fuhh..~_~
december 2010>>
  •  dpt rsult sem 1
  • pastu balik nilai utk 2nd sem.....