photo Untitled-6.gif

Monday, May 23, 2011

bowling time ~

>> its been a month dah i duk goyang kaki kat umah, baru ari nie i got an opportunity and terbuka hati untuk meronggeng ngan gengs.. haaha
1st time lak tu drive sendiri pergi KB.. fuhh ! praises to Allah, semua selamat.. ^_^



>> aku pergi angkut syier pastu eniey and then go to superBowl ! hahaa
syier excited sangat nak main sampai bayar untuk 3 games.. klu aku tak larat nak main, ko main sorang-sorang la syier... =P
best giler datang awal pagi (act. dah pukol 11.30 pagi.. haaha) cause tak ramai orang lagi time tu...
abang bowl tu bagi kitorang lorong sebelah budak laki padahal belambak lagi lorong kosong, so mintak tukar (best uhh boleh pilih !) 
tak nak la main sebelah budak laki bukan ape, kitorang terlalu power takut diorang tergugat jep.. bajet lebih ! hihi... =D



>> i nie tak la terer sangat main bowlim ni but not bad la.. haaha (kena puji sikit myself, baru hidup penuh semangat !) =P
syier tu superb kot, highest score among us la... haaha
but eniey ? ermm.. tetap main dengan penuh bersemangat and tak putus asa.. ceiyh ! go go go babe !! =)
agak bengang la tadi cause ade minah-minah nie main bowlim ntah ape-ape, dah la duk sebelah kitorang... bising giler cam wat konsert lak kat situ, dah la main bowlim ganas giler.. bergegar satu superBowl tu.. huhh!
tengok kitorang main dengan penuh ayu, sopan santun and lemah gemalai, jatuh gak semua pin tu... tak kecoh cam koranng pon... haaha... booooooooooo ! ( aku lak kecoh dalam blog nie... but sokey, my blog aku punye suka la.. bajet ! ^_^ )



>> lepas abes satu game ? haaha, as i'm expected tangan i dah mula menjerit 'lenguh !'.. malas dah la main, fortunately kakak syier and hubby dy came, and they replacing me and opcos eniey tooo... haaha
aku cabut la ngan eniey pergi window shoppim.. jenguk-intai sales..haaha
pastu enjoy sundae cone mcd while waitim syier comes and belanja kitorang.. tq syier.. cam paham-paham jep ! *_*.. hihi






>> lepak ngan korang tadi memang syok ! tak rugi aku jadi pilot korang.. haaha... ^.^
but so sad, when gengs kita tak cukup sorang.. klau ade 'mek' tu, kecoh la.. =P
next time, harap gengs kita dapat hang out lagi and i will make sure kinah join us ... no more excuses ! ~_~











>> p/s ::  kinah ! you owe me ok.. segmen luahan hati antara kita... haaha ^_^

2 comments:

Mrs White said...

ko amek gmbo zaman bile la nie .. cm da lme sgt kot..haha

zaty said...

haaha... pic zaman kegemilangan dulu.. =P
btw, pic tu already in my storage...