photo Untitled-6.gif

Monday, May 9, 2011

:: engagement actor "Ustaz Amirul" ::

>> ashraf muslim dh engageda, so tahniah ehh.... ~_~(frust gak tengok vdeo ptunangan dia td..)..huhu

>> baru tau, rupe-rupenya tunang dia tu adek angkat dia...haaha

>> dah melepas la sume budak rumah aku nk kt hero "Ustaz Amirul" uhh.... sabar ye korang sume...

>>klau kat hostel dulu,tiap malam hari jumaat slalu gi bilik tv sebab tak nak miss cite tu, bukan ape pun nak tengok ashraf muslim blakon je..haaha.. pastu bermimpi nak kawen ngan dia...*_*
(tp hanya mimpi seemata-mata)

>> betuah btol ashraf muslim dapat tunang yg gorgeous,well-educate, n nice girl memang sepadan ngan dia... lagi pun ashraf muslim dah berubah dan berusaha nak mendalami islam...alhamdulillah..

>> insyaAllah diorang akan bernikah pd 1 Syawal nie kat Tanah Suci Mekah.... ^_^...bhagianya...

pic from ashraf & dayana's engagement



>> kpd ashraf muslim n ur fiance, kitorang doakn supaya korang kekal bersama hingga ke alam pernikahan... we keep supporting u !!

No comments: