photo Untitled-6.gif

Wednesday, May 11, 2011

~ guruh berdentum, hujan pon turun ~

>> lebat betul hujan nie... teringat lak citer zaman kanak2 ribena dulu.. haha

::  tak sure la citer nie blaku zaman skolah rendah ke tadika..... ade 3 beradik nie main hujan...hehe... time tu mama ngan baba diorang keluar , and pesan dah kat diorang duk dalam umah jangan kluar main hujan.. 
tak tau la sape yg jadi boss antara 3 bradik nie, ajak main hujan.. best sangat time tu, lama gak diorang main hujan sampai la kena hon ngan keta parents diorang (parents dah balik pun tak sedar)... muka masing2 time tu pucat giler.. ape lagi diorang cabut lari smbunyi dalam toilet... haaha
abang long diorang kunci pintu toilet tu, so duduk la 3 bradik tu dalam toilet... mama  diorang suruh diorang kluar dr toilet tu, siap ketuk pintu toilet sampai bergegar macam nak runtuh...
smua takut nak buka pintu toilet, adek pompuan diorang duk je atas krusi kecik lam toilet tu sampai tertidur...hahaa


picture zaman mude2 dulu,
 with my siblings... ^_^
sampai la malam, lepas mama diorang cakap klau tak nak kluar jugak, mama diorang nak runtuhkan pintu toilet tu...baru la 3 bradik tu kluar...haaha
time tu gak 3 bradik tu kena marah habis-habisan la...padan muka... degil sangat ! haaha
lepas kjadian tu, 3 bradik tu kena demam selsema.... tiga2 tak gi skolah.. terlantar kat umah... ish..ish..ish..
tak sangka nakal betul mase zaman kegemilangan dulu...haaha.. ~_~ ::



No comments: