photo Untitled-6.gif

Tuesday, May 24, 2011

jom main masak-masak ~

>> hari nie teramatlah rajin.... sebab masak sumthim special ! hihi
tak de la special sangat pon, biase-biase jep.... breakfast ? i skip .. why ? bangun lambat doe.. dah tak call breakfast dah.. haaha
anak dara ape la aku nie... sure tak de orang nak buat menantu.... =(
never mind, tak desperate nak cari mertua pon.. ish3... :D



>> well, for lunch... i masak nasi + telur dadar + sayur campur + SINGGANG daging = meletop ! ^_^
masak singgang pon nak kecoh.. haaha.. tak pe la, jarang aku rajin sampai tahap masak siggang daging... =p
aku pergi antar lunch utk tok chek sekali.... pastu he said "alhamdulillah, tak payah masak." 
tu la atuk aku, cian dia tau.. duk sorang jep sejak kak yah aku bersalin nie.. kak yah aku duk kat rumah mertua dia.. naseb baik rumah aku depan umah atuk aku... boleh gak jaga makan minum dia... =)












>> entah kenapa la dengan aku ari nie, rajin betol masak ! haaha..

tuk minum petang, aku buat goreng pisang + buah magga + white coffee ais = enak dimakan ! *_*
pastu aku antar kat tok chek sikit... 



>> dinner ? tak de... haaha
terasa keyang yang teramat sangat... dah malas nak makan... haaha
ari nie kuat betol aku main masak-masak... ceiyhh ! orang pompuan memang kena tau main masak-masak nie... haaha.. untuk kebaikan bersama... ayat tak leh blaaa doe ... :D

No comments: