photo Untitled-6.gif

Tuesday, May 10, 2011

:: just be myself ::

>> saya sombong ehh? emm...  klau tak jawab call awak or lmbat reply message bukan sombong,tp phone saya  silent mode n kadang2 tak tau saya letak kat ne phone uhh (lupe)...huhu

>> muka saya masam macam cuka? sorry la, saya memang macam tu.... muka awak tu pun ape kurangnya masam cam jeruk...haaha

>> saya tak gelak ehh bila awak wat lawak? bukan tak nak gelak tp saya rasa awak tak pandai wat lawak....

>> stiap ape yg saya buat/cakap lucu bagi awak.. sebab awak kata saya nie pandai wat lawak spontan... actually, saya tak paham la dgn awak nie.. saya baru je nak cakap awk dah gelak... tu yg saya malas nak layan awak tu... =P

>> saya tak de prasaan eh? tiap kali awak citer pasal benda yg blaku kat awak tak kira la sad or happy, reaksi saya same jew... actually saya tengah blur, tak tau la nak cakap yg saya nie teruja/simpati ngan citer awak.... ~_~

>> sorry... kita bkawan dah lame, bertahun dah so klau masih nak jadi kawan saya terima la yg saya memang macam ni... fahami la saya dan saya akan faham awak..huhu


p/s:: if u read my blog, just read this...

picture tak leh blaaaa... =P

No comments: