photo Untitled-6.gif

Friday, May 27, 2011

koleksi katil terPelik sikit ~

>> kalau cerita pasal katil ni, rase cam nak tidor jep.. =D
macam dah tak de kerja lain dah.. haaha.. antara salah satu hobi aku time cuti nie.. yela, biar aku tidor puas-puas sebab kalau dah masuk degree nanti tak cukup tidor lak... padahal cukop jep... mengada-ngada lebih ! =p

empuk betol tilam ni... klau tido tak nak bangun dah.. ^^
 >> ni katil cam buku... bed + book = bedbook 
macam face + book = facebook... haaha
best la tengok katil ni, walupun pelik tapi cun ! lawa.. simple jep.. =D

tak cukup duit nak beli tilam...
 >> netbed or katil jaring... 
sakit belakang kalau tidor atas katil nie, abis berbekas jaring badan kita.. haaha
tapi menurut aku katil nie sesuai untuk laki yang malas nak kemas katil... 
tak payah kemas cadar bila bangun pagi.. =p

mandi sambil tido.. boleh mati lemas agaknya..
>> tabbed or waterbed.. suka hati jep bagi name.. ngee ~
sape-sape yg malas nak mandi lepas bangun tidor, haaa.. boleh ler guna katil nie..
tapi aku rase air tu kena tukar tiap kali nak tidor sebab takur terplus air liur basi korang.. kah..kah..kah

berape banyak lapisan cadar dia guna ?
 >> sandwich bed.. kalau korang nak tidor sambil bermimpi makan sandwich, sile la guna katil nie, boleh diet, makan dalam mimpi jep.. seronok tak ? tak de kerja betol la... =D

tidor ramai-ramai, jadi cam burung.. ~_~
 >> sape yang nak menikmati rase tidor dalam bird nest boleh le cuba katil nie..
jimat kos, semua boleh tidor dalam tu, macam family burung... ade ke patot ! ~_~

baca la buku tu, jgn tido !
 >> kepada sape-sape yg ulat buku, giler membaca, guna la bed nie.. tak payah beli meja tulis.. 
katil nie pun dah cukup.. boleh tarik tempat duduk tu jd katil.. enjoy ur bed time story.. =)

tak tau la nak tido cam ne.. o_0
 >> roller coaster bed.. untuk yg gayat nak naik roller coaster, mesti tidor atas katil nie dulu, baru hilang rase gayat tu.. haaha
mencabar gak nak tidor atas katil nie.. *_*

tak suke sandwich, pilih burger !
 >> tadi sandwich, nie burger lak.. haaaha
citarasa masing-masing... >_<

sakit pinggang tidor atas katil nie !
>> kalau sakit perot, tidor la atas katil nie.. haaha
dijamin sakit tu boleh tahan sikit... pelik-pelik laaa... ~_~

p/s :: katil anda macam mana  lak ? ubah suai sikit confirm jadi unik !

No comments: