photo Untitled-6.gif

Wednesday, May 11, 2011

~ u're my friend's, girl~

>> maaf la bukan nak mengata tp nak bagi tau jew...

>> aku tau la aku nie bukan baik sangat tp aku rasa sebagai seorang kawan, aku patut tegur la klau kawan aku wat benda tak elok/salah.... salah nie bukan bermaksud salah pada mata aku jew tp salah di sisi agama..

>> dulu ko budak baik, sopan santun, berbudi bahasa, pandai jaga batas pergaulan tp skarang aku tengok ko dah berubah, ala2 mengalami kejutan budaya lepas masuk ke kehidupan kampus...

>> aku tak halang ko klau ko nak berkapel ke ape, tp malu la sikit, jaga harga diri ko jgn senang2 bagi laki peluk pegang ko... ko kate tak kesah ape orang nak kata kat ko asalkan ko bahagia?? 
aku nak tanya ko ( pikir btol2 before ko jawab soklan aku nie... tanya iman dlm hati ko !)
ko bahagia ke bagi boypren ko peluk macam tu?? o_0
seorang laki yg btol2 sayangkan kita, tak kan sentuh kita slagi kita bukan yg halal bagi dia, dia akan lindungi kita... =)

>> kita nie budak skolah agama, ada asas didikan agama, klau nak wat benda tu pikir guna ilmu yg dah ada jangan ikut suka nafsu... ko suka ehh kawan2 ko sendiri cakap ko pompuan tepi jalan, senang bagi laki peluk cium ko?? suka ke?? klau ko tak malu dengan ape yg ko dah buat, at least pikir la yg mak ayah ko yg tanggung malu dengan perbuatan ko tu...

>> biar malu biar segan...............
kerna malu itu perisai orang beriman............
aku pun malas nak cakap banyak, sebab aku tau aku ni tak sempurna banyak kekurangan, tp as woman jaga la diri kita elok2... ~_~



klau peluk bear nie tak pe gak... =P



p/s:: aku  bagi tau ni as kawan ko yg tak nak ko menyesal suatu ari nanti.....
 *actually aku sakit tlinga dah dengar kawan2 yg lain kutuk ko, malas dah nak dengar..jaga la diri ko baek2... peace !

No comments: