photo Untitled-6.gif

Friday, May 27, 2011

OMG ! i'm fall in love ~

CN BLUE !!!
>> owh CN BLUE,  u guys so cool and awesome ! tak tau nak cakap macam mane tapi sekarang nie tengah giler kat korean band nie.. fuhh... i love ur songs !

hai ! ~_~
>> saper cn Blue nie ? actually, to be honest la.... i pun tak kenal sangat band nie... haaha
but 1st time dengar lagu diorang terus jatuh hati kat diorang... time tu belom tau pon band nie... cause tak de la giler korea sangat... =P (tak nak ngaku lak !)




members of CN BLUE

>> ok, let me give intro bout this awesome band!

CN BLUE... mendalam betol maksud disebalik name band diorang nie...
CN : means code name, while BLUE represents image each group members..........




B : burning rep, lee jong hyun
L : love rep, kang min hyuk
U : untouchable rep, lee jung shin
E : emotion rep, jung yong hwa as the leader ! actor lam you're beautiful ! love him ... =D



OMG !
 love their style so much ! cool guys ...


>> pasal info yang selebihnya, sila layari internet yep.... ^_^
tapi lagu diorang memang best ! kalau sape-sape rase sedih cam nak menangis dengar la lagu-lagu CN BLUE, confirm korang tak jadi nak menangis ! haaha












>> nah .. tatap la muka diorang puas-puas yep... *_*
i love this photo ! they really awesome ! ^^

No comments: