photo Untitled-6.gif

Monday, May 2, 2011

TAC sales day ~

wow..awesome !
chop chop chicken, ni name gerai kitorang..
idham rashid - CEO of this company.. (glamour ! haha)
aku - operation manager..
ain dul - financial manager..
nisaa' - marketing manager.. and
sya - promotion manager..

hari jualan nie projek untuk subject intro to business dan juga projek tahunan bagi Tamhidi Accounting and Muamalat (USIM)..
kitorang wat projek nie selama 2 hari dan terdapat 18 gerai yang menjual pelbagai jenis produk such as food and services...
aktiviti nie diadakan kt foyer FKP...
memang meriah giler ah hari jualan nie, banyak tinggalkan memori untuk budak2 TAC 2010/11...

1st day banyak benda gak yang berlaku kat gerai kitorang.. antaranya >>

  •  sudu ngan salad tertinggal kat nilam court...( ain gi balik ambil tp 2 trip..coz ?? huhu..should keep quite bout that..)
  • gas abis.. huhu malang btol.. ( fortunately, dpt solve problem nie.. budin tlong kitorang tukar tong gas..tq)
  •  location stall lak tak strategic, ksian btol kat gerai kitorang ngan gerai budak tac2..terpinggir (pastu kitorang pindah btol2 kat depan foyer FKP..hehe.. chantek !)
2nd day, fuhh..unexpected day !

  • sales kitorang increase mendadak..chicken chop dapat sambutan yang paling mletup... *_*
  • stock banyak abis, so aku and CEO kluar cari barang..tak cukup ngan tu ain lak kuar beli stock..memang laku abis la !alhamdulillah...


thanks for the teamwork to all chop chop chicken members, really appreciate that ! 
ade gaya chef kan... =P

No comments: