photo Untitled-6.gif

Friday, June 10, 2011

campak je telefon kat laut !

baru perasan la, satu hari suntuk  handphone off  sebab dari pagi tadi cas phone . haha
baru je on tadi , pastu bertalu-talu bunyi "beeppppp" . tak henti-henti mesej masuk dalam inbox . 17 mesej termasuk la 3 miscall dari 2 no yang tak dikenali . 5 miscall dari family and friends . benda ni kira normal la , dah selalu sangat berlaku . semua bengang kot . siap bagi cadangan " zaty , ade phone pun macam tak de . baik campak kat laut jer ! " T_T



sorry la , dah memang tabiat aku macam tu . aku bukan ambil kisah sangat dengan phone aku . time aku nak guna baru aku tercari-cari . ~_~
cian phone blueberry aku . dia yang jadi mangsa aku . selalu tak diendahkan tuan sendiri . seperti anak terbuang . maafkan tuan mu ini wahai blueberry sayang .  >.<
blueberryKU
sebenarnya nak cerita sikit pasal nombor yang tak dikenali tadi . si tuan empunya nombor telefon tu bukan setakat miscall tapi siap hantar mesej berbaur tak puas hati dengan aku yang baik hati ni . hihi
inbox >>

no. tak dikenali >> ehmm..bg0s bg n0m kt mmber2 plak..pas2 p cterz pasal sye kt 0wg laen
bg0znye..

insan tak bersalah >> sorry ? sape ni ?

no. tak dikenali >> i'm s0ri.. i wr0ng n0m .

<< close inbox >>

woi . jangan main tlepon !
malas aku nak layan orang yang macam gini . baca mesej dia pun rase macam menyampah. buang masa je . sebab makin dilayan makin melarat , taktik mengayat . silap / salah nombor ? perlukah benda tu berlaku . ya . tak dinafikan tapi kalau dah miscall orang , pastu hantar mesej  tak kan la tak perasan yang anda dah salah nombor . ni tak, bila orang tanya siapa ? baru nak sedar yang anda menghubungi orang yang salah .
nak pesan la sikit . semak la dulu, betul ke tak nombor orang yang nak anda hubungi tu . jangan main rembat je . kena dengan orang yang panas baran ? cari gaduh je . dah la hantar mesej nak marah orang . ^_^
kalau nak kenal cakap je nak kenal . tak perlu alasan lapuk tu . buat malu je .

3 comments:

cik pha said...

tudioo blackboryyyyyy

| cik azeya | said...

sebenarnye msg tu saye yang hantar. ahaha.

zaty said...

ye ke ? nyesal tak layan . ngee~