photo Untitled-6.gif

Monday, June 27, 2011

Contest : Header saya cantik

clik this banner to join.



Photobucket

header transparent ni zaty sendiri yang design. 
zaty letak gambar budak tengah main buaian, konon-konon untuk menunjukkan budak tu tengah happy.
gambar budak yang tengah senyum tu sebagai promoter tuk blog zaty,actually nak bajet cute je. hihi. 
kalau tengok betol-betol header ni, macam bentuk senyuman.
sebenarnya budak tu ada lesung pipit sebelah kiri.
 sebab tu secara tak sengaja blog ni zaty letak nama chinta lesung pipit ( zaty le tu).
tu je and enjoy to join this contest, sekian.

kepada yg nak join contest ni, cepat ! deadline 11.59 PM. 27 June.
p/s : maaf kan diri ini krn terlebih perasan suda. hihi
saja je tu, jangan amik hati ye. ^_^


2 comments:

cik pha said...

come2 kak ti boleh jual nie

zaty said...

haaha.xdop aroh la