photo Untitled-6.gif

Thursday, June 9, 2011

credit to the following bloggers

speciall thanks to myzziema.blogspot.com  sebab share linkies pasal tutorial make over blog - senarai-link-untuk-make-over-blog
 so saya boleh make over blog saya ni dengan senang . sila la jenguk blog myz ziema . 

terima kasih juga kat tuan blog hanalovenest.com sebab bagi link tutorial nak buat header transparent guna photoshop - go to blog's intanurulfateha . tq so much tuan blog . memang senang steps untuk wat header transparent . sebab tuan blog tu ajar step by step . power la . sekarang ni dah mahir sikit nak guna photoshop tu . kalau dulu main guna je . =D



2 comments:

| cik azeya | said...

saye suke blog die juge.! :)

zaty said...

wah . same la kite . :D