photo Untitled-6.gif

Tuesday, July 5, 2011

hentikan aktiviti tak bermoral ~

assalamualaikum.

aish. dalam beberapa hari ni terpaksa privatekan blog sebab ade penghendap yang tak puas hati dengan zaty. dari mana la si stalker ni dapat tau link blog zaty, sape yang bagi tau hah ?
 zaty nak hempuk laju laju ni !
MySpace
nah. rasekan!


si stalker ni bukan mulut je busuk tapi hati pun busuk !
MySpace
main cucuk cucuk lak

dulu dia selalu kutuk zaty kat fb tapi zaty tak berdiam diri terus removed dia. lepas tu ade hati nak add balik. tak dilayan ok. senang citer terus zaty block fb dia. 
MySpace
tak boleh dibiarkan.aku akn ajar kau
kenapa la dia tak puas hati sangat dengan zaty ni. kalau tak suka tak payah la kacau orang lagi.
bagi tau bapak aku karang !
MySpace
hentikan jenayah anda

pak ooo pak ! ade orang mengendap !
siap kau ! bapak aku ade kuasa ultraman.haiyaahh.
MySpace
haiyaahhh. hambek kau !


ahhhahhaaa.sekian


7 comments:

leya said...

huh laki ke pmpuan stalker tu? nyibuk je die nk tau hal org..mesti kes jeles tuh...

zaty said...

identiti sebenar xdpt dikenal pasti.huhu

Nur Fajariah said...

stalker psiko..opss!!

sbr ye...=)

muhamad hanif said...

weeewwiittt,

ada admirer tuuuu...

akoo said...

heheh pedulikan je org mcm tu..
lame2 nnt diam la tuu
=)

Ini Kisah Tia said...

laa , main kejar2 sangat . isk ! stalkerezzz . grr

mrs.asrafovic said...

haha..biase la 2..sbb zaty hot la dye stalk..hehehe..

penah gak kne cmtu...org2 spesis cmtu saiko....so xyah lyn..ignore je dear..:)