photo Untitled-6.gif

Monday, July 11, 2011

seronok tapi penat.

assalamualaikum.

semalam zaty baru balik bercuti dengan family kat air terjun Lata Tembakah, Terengganu. kitorang siap menginap kat chalet situ. 
subhanallah, cantik kot tempat ni.
 yang paling best, pagi pagi lagi lepas subuh, zaty pergi terjun dalam air terjun, time tu orang lain tengah berguling atas katil lagi. sejuk kot, menggigil badan. tapi syok abis la sebab tak de orang ganggu, boleh mandi gaya bebas (still sopan dan ayu ok). haha. ngeng.
MySpace
oleh kerana air sungai yg terlalu fresh, so badanku terketar ketar. kesejukan yg teramat.
badan ni still lenguh. penat kot, dah lama tak aktif macam tu sekali. haha
tempat ni tak de la jauh sangat dari rumah zaty, dalam 2 jam perjalanan dari KB.
time bertolak balik, memang semua tertidor dalam kereta siap diiringi instrument dengkuran.krohh. krohh. nikmat betul tidor bila penat.ahahaha
MySpace
penat tak ilang lagi.abis sakit urat otot badan, naseb baik ade  mr. ogawa.  pandai dia mengurut.lol
sape yang dah lame tak bercuti dengan family tu, luangkanlah sedikit masa untuk bersama keluarga. disamping itu, kita boleh menikmati keindahan alam ciptaan Allah ni.
ok la,before sambung tidor, zaty nak pi wat lawatan kat blog blog ni :

http://ainahipp.blogspot.com/
http://limelog.blogspot.com/
http://myzziema.blogspot.com/
http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/
http://sometimeshepisometimessad.blogspot.com/
http://sweethoney01.blogspot.com/
http://sweetyeika267.blogspot.com/
http://raini6565.blogspot.com/
http://iryana84.blogspot.com/
http://qamarguyz.blogspot.com/
http://lemonribena.blogspot.com/
http://edinakasyah.blogspot.com/
http://sayacintabulan.blogspot.com/

ni je yang termampu saat ni.
sekian.
MySpace
tidor dulu. selamat malam semua. 

5 comments:

leya said...

waaa bestnye mndi air trjun! air jernih sjuk sume kn2...;p

Scya Lollita said...

DAH LAMA x mandi sg k air terjun k sobsobs

Cik Wani said...

wah best nye!!

btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

muhamad hanif said...

bestla mndi sungai smpai terketar-ketar ..


AHHAHAHAHAHAHA

sifu im said...

cantik tmpt ni