photo Untitled-6.gif

Thursday, July 7, 2011

you are rubbish !

assalamualaikum.

i dont care if my blog does not famous like other blogs because what i'm looking for blogging is not popularity. i built this blog because my lecturer asking me to help in her research. and how could i say no ? she just asking me to make blog. it just simple and its a great opportunity for me to have a blog. 
MySpace
i tak heran la dengan glamour.
what wrong if i have followers below 50. i'm very so happy if somebody wanna be my follower.
 what a pleasure. and i really appreciate them, they are following my blog, they came to my page, read my entries and leave comments. and its a great honour for me. but somebody treats my follower badly. i'm very upset with that person. 
MySpace
how dare u  buat macam tu.

so u ! u make me wanna slap u faster and faster !
MySpace
pang. pang. lempang..  
ahahaahaa. relak ok. bertenang. saje je tu nak emo sikit.
jangan dilayan sangat ok. ngada ngada kot ! gedik lak aku. uweeekkkk.
belagak giler type entri dalam bahasa owang putis. sila hiraukan kesalahan grammar i ok.haha
actually nak ucap terima kasih la dekat 45 follower yg sudi follow blog ni.  tq so much.
i sentiasa singgah baca dan komen kat ur page tau. kecuali masa tak mengizinkan so i tak sempat singgah.huhu. sekarang nak pergi blogwalking kat blog followers :


yang lain tu, next time ok. 
sekian.
MySpace
buat senaman ke kiri kanan sebelum blogjogging malam bute. haha

13 comments:

Nur Fajariah said...

alamak..baru prasan yg url blog saya ada.terharu..thanks ya!(^__^)

Freaky said...

tak payah endahkan sangat semua tu. yang penting blogging dan buat entri best. happy blogging :D

zaty said...

fajariah : yeah, opcos url page u ade dear. hehe

zaty said...

freaky: saja ja tu. taip entri ngada ngada, haha. gedik kot.

FirdAus BluRtz said...

eh..ade gak dalam senarai..tq2..hehe3 :p

Aisyah Aina said...

takpe2...biar org tu...buat blog for have fun kan :D

Iryana said...

perlu ke wat blog utk ramai follower? plik gak kn dunia blog ni..dah cm kjar glamour lk...

zaty said...

firdaus : haha. welkam.

zaty said...

aisyah : org tu memang sengal sikit. biarkan dia dgr kesengalan itu. keep having fun dgn blogging !

zaty said...

iryana : tak perlu la glamour tu, bkn satu keperluan pon. haha

.m y z. said...

hahaha adoi ingatkan mmg marah betul dekat doktor tu. haha. jangan dihiraukan sangat followers. readers lagi bermakna ^__^ happy blogging! :D

ABU said...

oyeh blog abu ada hahahah
yg katung nak tampo orng lucu..
ah semua la lucu..hahahaha

sifu im said...

wah..link blog aku pon ade..terharu gak..ko bayangkan camne aku terharu er..tangan di dada, mata terkebil-kebil k..haha