photo Untitled-6.gif

Monday, January 9, 2012

otak overload .

Crazy Rabbit Icon
penat, penat sangat, penat sangat-sangat!


baru je habiskan sebuah buku titas tu dah terasa penat, malas dah nak belajar. 
bila teringatkan mama dan baba semua penat tu hilang.
mama pesan, "belajar kat universiti tu niat kena betul - untuk belajar kerana Allah!" 
hari tu mase study week ramai kawan yang balik kampung, tinggal je aku sorang-sorang kat bilik.
tension + jelous + menyampah bila tengok ramai yang beria balik umah. 
aku lak terpaksa stay kat hostel study! lebih baik aku siapkan tugas aku dulu kat U ni before aku balik umah.


p/s: sokey, boleh la aku jadi queen kat hostel..ahahaha